author square

Juf Marloes

Gediplomeerd groepsleerkracht Primair basisonderwijs en Remedial Teacher Master Special Educational Needs.

Ruim 25 jaar leerkracht
Sinds 2012 Remedial Teacher
Gecertificeerd trainer Studielift
Kindercoach
Aangesloten bij de LBRT

Marloes Kemper-Broeks

Gediplomeerd groepsleerkracht Primair basisonderwijs en Remedial Teacher Master Special Educational Needs. 

De eerste 15 jaar van mijn onderwijsloopbaan stond ik met veel plezier voor de klas. Sinds september 2012 werk ik als Remedial Teacher. In mijn eigen praktijk, bij iemand thuis (bv door ziekte), op zorginstellingen en scholen legt ik me toe op onderwijs aan leerlingen die meer zorg en hulp nodig hebben.  

Mijn passie om in het onderwijs te gaan werken, is om kinderen te begeleiden en te helpen. Als Remedial Teacher wil ik graag kinderen en jongeren helpen die niet genoeg hebben aan de hulp die tijdens schooltijd geboden wordt.

Juf Marloes

Juf Marloes

Remedial Teacher & Kindercoach

Extra zorg en aandacht

Om leerlingen en studenten in Dalfsen en omgeving te kunnen helpen met beter leren leren, spellen, lezen en rekenen, ben ik gestart met Reken + Taal praktijk ik leer het. Want als leerkracht en ouder van twee prachtige kinderen, weet ik hoe frustrerend het is om kinderen te zien vastlopen. Het is fijn om ook deze kinderen weer te zien groeien en dat ze genieten van de extra aandacht en hun langverwachte succes. Extra zorg en aandacht voor deze belangrijke basisvaardigheden is van groot belang, niet alleen om nu mee te kunnen komen op school maar ook om later goed te kunnen functioneren in de maatschappij. Leerproblemen op school leiden vaak tot spanningen thuis, frustraties, gevoelens van onmacht en soms zelfs tot agressie en lichamelijke klachten. 
author author-wide

Leerproblemen kunnen voor komen door de lesstof waar je kind moeite mee heeft, maar de manier waarop je kind (het beste) leert speelt ook een hele grote rol. Daarnaast spelen factoren als faalangst, moeite met concentreren, denken in beelden ook een rol. Er is dan ook geen standaardoplossing. Daarom kijk samen met jou en je kind naar een oplossing op maat. We starten altijd met een vrijblijvende intake. Het succes van de samenwerking en het resultaat dat ik bij je kind kan boeken, hangt sterk samen met de klik die we met elkaar hebben. Daarom moet het gevoel goed zijn! Voor elk kind maak ik een persoonlijk plan van aanpak.

Wacht niet langer af, maar onderneem actie en schakel professionele hulp in.


Om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en om de kwaliteit te waarborgen volgt ik regelmatig een lezing, cursus of opleiding. Daarnaast ben ik aangesloten bij de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers (LBRT).

Investeer in de toekomst van je kind

LBRT
Ik ben lid van de Landelijke Beroepsvereningng Remedial Teachers en ik onderschrijf de richtlijnen die door de LBRT zijn opgesteld. De LBRT is een beroepsvereniging van professionals die zich hebben gespecialiseerd in de specifieke ondersteuningsbehoeften van kinderen en volwassenen met leerproblemen of leerstoornissen.

LANDELIJKE BEROEPSVERENIGING REMEDIAL TEACHERS

Reken en Taal praktijk ik leer het maakt deel uit van Intervisiegroep Remedial Teachers Zwolle.
Een netwerk van zeer ervaren en deskundige remedial teachers in Overijssel.

logo%20zonder%20uillogo%20zonder%20uil

Langkamp 6
7721 WP Dalfsen

06-34994462
info@ikleerhet.nl

RT Specialist in Dalfsen

Remedial Teaching praktijk in de regio Dalfsen, Ommen, Zwolle, Nieuwleusen, Vilsteren en Lemelerveld.

LBRT: 162550
KvK: 54833302

De tekst op deze website is met de grootste zorgvuldigheid tot stand gekomen. Echter aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Zowel ouders als scholen kunnen mij inhuren. Afzeggen kan tot 24 uur van tevoren per mail of telefoon. Anders wordt de les in rekening gebracht.
Reken + taal praktijk Ik leer het is aangesloten bij de Landelijke Beroepsvereniging voor Remedial Teachers.